Lepe poruke

Danas vam donosimo kolekciju lepe poruke. Ove poruke mozete slati vama dragim ljudima ili ako zelite samo ih mozete procitati. Ukoliko se odlucite za slanje poruke saljite potpuno besplatno sve poruke preko naseg bloga.





Nadamo se da vam se svidjaju odabrane lepe poruke

Besplatni sms za Rusiju

Kod nas mozete besplatno poslati sms poruke u Rusiju, bez ikakvih nadoknada i registracija. Broj poruka koje mozete poslati nije ogranice. Uzivajte u slanju poruka vama dragim osobama koje zive ili koje su trenutno u Rusiji. Poruke budu brzo i uredno isporucene. Ako vam treba ideja sta napisati nekom i to mozete pronaci na nasem sajtu.

Besplatne poruke za Republiku Srpsku

Ukoliko zelite slati besplatne poruke u Republiku Srpsku na pravom ste mjestu.

Saljite poruke na brojeve u Republiku Srpsku besplatno saljite ih sa naseg bloga, broj poruka koje mozete dnevno poslati nije ogranicen i nije potrebna nikakva registracija.

Uzivajte i kucajte poruke u neogranicenom broju

Poruke Nedostajes mi


Otkacena poezija


Romanticne ideje


Free sms za Bosnu i Hercegovinu

Iskoristite optciju na nasem sajtu i saljite free sms za Bosnu i Hercegovinu. Poruku mozete poslati na bilo koju mrezu u Bosni iHercegovini. Slanje poruka nije ograniceno, mozete dnevno poslati koliko zelite sms poruka i ne treba nikakva registracija da bi slali poruke.

Uzivajte i iznenadite sebi drage ljude sa porukama.

Slanje poruka na 065

Kod nas mozete besplatno slati poruke na mrezu 065 bez ikakve nadoknade.
Posaljite sms vama dragim osobama ili jednostavno koristite nas servis da bi ustedjeli pare i besplatno poslali poruku svima koji su na 065 mrezi.

Niste ograniceni brojem koliko mozete poslati poruka tako da se opustite, nemojte gledati na racun i smsajte se cijeli dan sa prijateljima ili nekim simpatijama.

Poruka o ljubavi


Ljubavni citati za zaljubljene


Poezija o kisi


Stihovi poljubac


Stihovi o kisi


Sms za slatke snove

Procitajte par porukica za slatke snove koje mozete poslati vama dragoj osobi.

Ako imate i vi nekih lijepih poruka mozete nam poslati putem komentara.


Dugacka ljubavna poruka za momka

Procitajte jednu od ljepsih dugackih sms poruka za momka.

Ako vam se svidi poruka mozete istu poslati svom decku besplatno preko naseg bloga ili posaljite neku drugu poruku koju ste sami smislili svom decku.

Cena telenorovih poruka ka inostranstvu

Ukoliko imate telenorov broj i zelite poslati poruku u inostranstvo cena je 18 dina, a ako zelite ustediti pare saljite te poruke preko naseg sajta jer je slanje poruka kod nas besplatno za sve mreze i mozete poslati poruku na bilo koji broj u svijetu.

Ustedite pare i potrosite ih na nesta pametnije

Free sms za Srbiju

Imate nekoga u Srbiji ili pak tamo zivite i zelite poslati poruku besplatno ali do sada niste uspijevali.

Provjerite zasto je nas blog najbolkji i najposjeceniji i zasto svi koji zele poslati besplatnu poruku nekome u Srbiju dolaze k nama. Jedini vam mi omogucujemo slanje bez ikakvih nadoknada i registracije ili nekih drugih problema. Nema ogranicenja nikakvih u pogledu broja poslanih poruka.

Besplatne poruke telenor

Ako zelite besplatno poslati poruke u telenor mrezu na pravom ste mjestu.
Nas blog je jedino mjesto koje vam omogucava slanje besplatnih poruka u telenor mrezu.
Mozete poslati poruka koliko hocete bez ikakvih prijava i ogranicavanja.

Iskoristite besplatno slanje poruka u telenor mrezu i uzivajte.

Anonimno slanje sms poruka

Preko naseg bloga mozete anonimno poslati poruku na bilo koji broj u svijetu.
Iskoristite dobro besplatne poruke i ako zelite nekom anonimno poslati poruku nas blog je pravi za vas.

Ako se nekome udvarate, zezate ga ili nesta trece saljite besplatne anonimne sms poruke preko naseg sajta.

Najlepse romanticne sms poruke

Ovo su neke od najlepsih romanticnih poruka koje i vi mozete iskoristit i poslati svojoj dragoj ili draganu. Verujemo da ce biti odusevljeni.

Ako zelite mozete poslati besplatnu poruku preko naseg sajta na bilo koju mrezu.

Sms poruke za dobro jutro

Procitajte i posaljite jednu od odabranih sms poruka za dobro jutro.

Sve poruke mozete slati besplatno preko naseg sajta.

Besplatne poruke za Bosnu

Omogucili smo vam slanje besplatnih poruka za Bosnu i Hercegovinu.
Nikakva registracija nije potrebna da bi slali poruke. Sve poruke su besplatne i mozete poslati koliko hocete poruka. Poruke se isporucuju odmah i nikakvih zakayivanja i trikova nema.

Slobodno saljite besplatne poruke i uzivajte u ovoj sjajnoj mogucnosti

Besplatno slanje poruka na 063

Jedino na ovom blogu vam je omoguceno besplatno slanje poruka na mrezu 063. Na sve brojeve koji pocinju sa 063 mozete besplatno slati poruke, kolicina koju cete poslati nije odredjena i nikakvih prepreka da ih saljete nemate kome god i koliko god hocete na 063 broj. Nadam se da uzivate u nasem blogu i da cete od sada koristiti nas najbolji servis za besplatno slanje poruka.

slanje SMS-a u inostranstvo

Ako trebate poslati sms u inostranstvo i zelite da vam troskovi budu sto manji na pravom ste mjestu jer ce vam troskovi smsa tj troskovi slanja smsa sa nama biti 0. Dobro ste culi. Mi smo jedina stranica na ovim prostorima koja daje nezavisno od mreze na koju saljete poruke daje besplatno slanje poruka koko na domace mreze tako i u inostranstvo.

BESPLATNE sms poruke za sve mreze u svetu preko neta

Nijedna druga stranica vam ne nudi besplatne poruke preko neta za sve mreze u svijetu. Jedina na nasem sajtu ne morate gledati da li ste poslali na vip ili mtel ili neku drugu mrezu koja nije podrzana na sajtu. Sto je najbolje nemate ogranicenja sto se tice broja sms poruka koji mozete poslati. I sto je najbolje od svega poruke mozete slati bez da vam je potrebna registracija

šaljite besplatno sms poruke sa vašeg računara

mi vam omogucavamo da posaljete neogranicen broj poruka sa vaseg racunara bilo gdje u svijetu i na koji god broj vi zelite. Sve bivse republike su podrzane, srbija, crna gora, makedonija, hrvatska, slovenija.. I jos mnoge drzave na svijetu. Saljite besplatno poruke gdje god zelite i ustedite pare. Nadamo se da ce te koristiti nas blog i da ce te uzivati u besplatnom slanju poruka u citav svijet.

Free sms za crnu goru

Ako ste do sada pokusavali sa mnogim sajtovima i niste bili zadovoljni sa njima mozda je pravo vrijeme da pokusate sa nasim blogom da saljete free sms za crnu goru. Najjednostavnije slanje poruka u Crnu Goru na sve crnogorske mreze. Efikasno isporucivanje poslane poruke. Provjerite i vi zasto najvise ljudi vjeruje upravo nama i nasem servisu za besplatno slanje poruka u Crnu Goru

Za telenor

Svi koji ranije nisu mogli naci nacina da posalju besplatne poruke preko interneta na telenor brojeve od sada mogu to uraditi sa naseg bloga. Korisnici brojeva telenora u veoma brzom roku dobijaju vasu poruku koja se isporucuje veoma brzo i nikada ne zakazuje po cemu se mnogo razlikujemo od ostalih mreza za besplatno slanje poruka u telenor mrezu jer se kod njih cesto desavaju zastoji u slanju poruka.

Poruke preko interneta mts

Sve poruke koje ste do sada placali od sada mozete besplatno slati preko naseg bloga besplatne sms poruke. Od sada smo vam omogucili i lagano slanje za korisnike mreze mts. Mts brojevi su sada uvrsteni u nasu ponudu i slobodno saljite koliko god zelite poruka i kome god zelite u mtsu. Sve funkcionise perfektno, isprucivanje poruke je brzo i efikasno.

Besplatne sms poruke Hrvatska

Jedino na nasem sajtu mozete bez problema slati besplatne sms poruke u Hrvatsku. Poruke se isporucuju momentalno i nema zastoja u slanju poruka. Sve hrvatske mobilne mreze su obuhvacene tako da ne bi trebali imati problema ni sa jednom. Sigurni smo da cete uzivati u besplatnom slanju poruka u hrvatsku.

Besplatan sms vip

Jedino mjesto na kojem su moguce besplatne sms za vip mrezu. Vip mreza cesto nije podrzana u opcijama slanja besplatnih poruka koje mozete pronaci na internetu. Medjutim da bi ugodili svima pa tako i korisnicima koji zele slati besplatne poruke u vip mrezu mi smo vam to ekspresno omogucili. Ako bude nekih problema samo nam javite komentarom.

Slanje sms na 098

Kod nas je dostupno slanje sms na 098 i to potpuno besplatno. Jedini sajt koji vam omogucuje da potpuno besplatno posaljete sms poruku dragim osobama koje koriste 098 brojeve. Nadamo se da uzivate u nasoj usluyi

Slanje sms poruka u Makedoniju besplatno

Potpuno besplatno smo vam omogucili slanje poruka u makedoniju. Sve sto je potrebno je da sastavite poruku i da posaljete tom nekome u makedoniju. Nadamo se da vam se svidja nasa usluga besplatnog slanja sms u Makedoniju.

Slanje besplatnih poruka preko interneta

Kod nas vam je omoguceno slanje besplatnih sms poruka preko interneta. Veoma jednostavno slanje ukucajte broj na koji saljete i posaljite poruku vasim prijateljima i poznanicima ili pak nekoj osobi koju volite

Popularni postovi